English Grammar for international studies

Engelse grammatica  grammaticaboek Engels ibl eentalig hbo

English Grammar for International Studies is een grammaticaboek Engels bestemd voor studenten aan internationaal georiënteerde opleidingen in het hoger onderwijs zoals International Business and Languages,  International Business and Management Studies, International Marketing, International Finance, Business Administration, International Communication and Media, Finance and Banking, Hotel and Facility, Tourism. Deze opleidingen hebben vaak een internationale studentenpopulatie en de instructietaal is Engels. English Grammar for International Studies is daarom geheel Engelstalig in uitleg, voorbeelden en oefeningen.
ERK C1
logo noordhoff2

 

Kenmerken
•  instructietaal uitsluitend Engels
• voorbeelden en oefeningen uitsluitend Engels
• korte, overzichtelijke hoofdstukken
• gevarieerde oefeningen
• authentieke illustraties en teksten
• website met antwoorden en toetsen

Opbouw boek
Elk hoofdstuk begint met een authentieke tekst ter inleiding van het grammaticale onderwerp. Hierna volgen korte paragrafen met duidelijke voorbeelden en uitleg in het Engels van de betreffende grammaticaregels.
Aan het eind van elk hoofdstuk wordt de aangeboden grammatica geoefend in een vijftal gevarieerde opgaven. De variatie in opgaven maakt het mogelijk om, afhankelijk van het niveau en de beschikbare tijd, keuzes te maken en zo het boek op een flexibele manier te gebruiken.
De stapsgewijze opbouw van elk hoofdstuk, de duidelijke voorbeelden, de eenvoudige uitleg en de mogelijkheid om de antwoorden te controleren via de bij het boek behorende website, maken dit boek zeer geschikt voor zelfstandig werken.

websitelogo2Website
Bij het boek is een website met een o.a. antwoorden bij de oefeningen en toetsen.

 

Beoordelingsexemplaar aanvragen
Beoordelingsexemplaren zijn gratis voor docenten Engels. Gebruik voor het aanvragen van een beoordelingsexemplaar de volgende link: http://ho.noordhoff.nl/boek/english-grammar-for-international-studies

Mail uw reviews, opmerkingen of vragen over dit boek naar
pvandervoort1@gmail.com